Desteğimizi çekiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Ankaraspor- Beşiktaş maçında yaşanan hakem hatasının ardından siyah-beyazlı yönetimin de desteğini kaybetti. Federasyon seçiminde kendisini destekleyen Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın olaylı Sivasspor maçının ardından desteğini yitirme noktasına gelen ve bu karşılaşmanın tekrar kararında önemli rol oynayıp Albayrak'a borcunu ödediği iddia edilen Ulusoy'un başı bu kez de akrabası Demirören ile derde girdi.

ULUSOY'U DEFTERDEN SİLDİ

Son dakikada Nobre'nin golünün hakem Vedat Yüksel tarafından iptal edilmesinin ardından ateş püsküren siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, federasyon seçiminden bu yana açıkça desteklediği ve birçok maçta yan yana oturduğu başkan Haluk Ulusoy'u defterden sildi. Demirören, Ankaraspor maçının ardından, "Masaya yumruğumuzu vurursak altından kimse kalkamaz. Aleyhimize oyunlar sürerse bu takımı sahaya çıkarmayız" diyerek Ulusoy'a mesaj gönderdi.

ÖNER SERT ÇIKTI

Genel Sekreter Kenan Öner de Marsilya yolculuğu öncesi havaalanında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş camiasının kükremesi çok farklı olur. Yumruğunu masaya vurursa çok farklı olur. Geçmişte bir çok hakemimiz Beşiktaş'a istemeyerek yaptıkları hatalar yüzünden çok zor durumda kaldılar. Hakemin yüreği olsaydı o golü verirdi. Gelecek maçta bunu en iyi şekilde protesto edeceğiz. Biz sahada ayrıcalık istemiyoruz. Hakem adil olsun yeter" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları