Derbiye Güneş doğacak mi?

Son iki sezonda Slaven Bilic yönetiminde G.Saray ve F.Bahçe ile oynadığı 8 maçta 6 mağlubiyet, 2 beraberlik alıp hiç kazanamayan siyah-beyazlı ekibimiz, Şenol Güneş ile bu kötü seriyi bitirmek istiyor.

Ankara'da G.Birliği ile berabere kalarak moral bozukluğu yaşayan Beşiktaşımız’da herkesin aklı pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak derbide...

Süper Lig’de son iki sezondur derbi kazanamayan siyah-beyazlı takımımız Atatürk Olimpiyat Stadı’nda seyircisi önünde zafere ulaşıp bu kötü seriyi bitirmek istiyor.

Slaven Biliç’in takımın başında olduğu 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında oynadığı 8 derbi maçında 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Beşiktaş'ımız, G.Saray’a 4 maçta da yenilirken, Fenerbahçe’ye karşı ise 2 beraberlik aldı, 2 kez de kaybetti.

GOL ATAMADIK

Derbi maçlardaki son galibiyetini 3 Mart 2013’te Olcay Şahan’ın attığı son saniye golü ile Fenerbahçe’ye karşı alan Kartal o tarihten bu yana derbi kazanamadı. Derbilerle ilgili diğer bir kötü istatistik de siyah-beyazlı ekibimizin geçtiğimiz sezon oynanan 4 maçta gol dahi atamaması.

Bu görüntüye teknik direktörümüz Şenol Güneş ile birlikte son vermek isteyen Beşiktaş'ımız, ezeli rakibi ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları