Derbi öncesi moral yemeği

Beşiktaşımız'da yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularımız, Fenerbahçe ile oynayacağımız derbi maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Turkcell Süper Lig'de 18 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile derbi maçında karşı karşıya gelecek Beşiktaşımız'da yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularımız, bu zorlu mücadele öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve oyuncuların eşleriyle birlikte aile yemeği yedi.

Anadolu Hisarı'ndaki Uskumru Balık Restaurant'taki yemeğe Yıldırım Demirören, BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan eşi Revna Demirören, yönetim kurulu üyeleri ve eşlerinin yanı sıra, teknik direktörümüz Mustafa Denizli, teknik kadro ve futbolcularımız da eşleriyle katıldı.

Sakatlığı bulunan Ekrem Dağ dışında, tüm oyuncuların yer aldığı yemekte, güncel konular ve futbol üzerine sohbetler yapıldığı belirtildi.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları