Del Bosque krizi potayı da vurdu

Beşiktaş'ta Vicente Del Bosque krizi potayı da vurdu. İspanyol teknik adama ödenecek yüklü tazminat nedeniyle içinde bulunduğu maddi sıkıntılar iki katına çıkan siyah - beyazlı kulüpte, basketbol takımı oyuncuları ile teknik ve idari kadroya ödeme yapılamadığı öğrenildi.

Ülker grubu ile devam eden sponsorluk anlaşmasından elde edilen ve basketbol şubesine aktarılması gereken gelirin, uzun süredir futbol şubesindeki krizi önlemek amacıyla kullanılması yüzünden baş gösteren kriz, oyuncuların paralarını bir ayı aşkın bir süredir alamaması nedeniyle zirveye çıktı. Özellikle yabancı oyuncuların isyan bayrağını açtıkları ifade edilirken, sakatlığı nedeniyle gözden çıkarılan Jacob Jaacks'ın yerine yeni bir oyuncu alınması konusu da rafa kaldırıldı.

Takviye talebi

Şampiyonlar Ligi'ne ayak bastı parasına da Del Bosque'nin alacağı nedeniyle el konulması üzerine, buradan gelecek paradan da olan Beşiktaş Kulübü'nün, sıkıntının çözümü için Ülker'den "takviye" talebinde bulunduğu ifade edildi. Siyah - beyazlı camianın, özellikle diğer sponsoru Fenerbahçe'ye "cömert" davranan Ülker'e tavır almaya hazırlandığı, bu talebe olumsuz yanıt alınması halinde ilişkilerin yeniden gözden geçirileceği de vurgulandı.

Futbol da farklı değil

Beşiktaş'ta yerli futbolcuların da yaklaşık iki aydır kulüpten bir kuruş para alamadıkları ifade edildi.

Siyah - beyazlı yönetim yabancı futbolcuların Kleberson gibi takımdan ayrılmamaları için paralarını öderken, yerli futbolculara ise ödeme yapılmadığı vurgulandı.

Yabancı futbolcuların zamanında olmasa da paralarını almaları yerli futbolcuların bundan yararlanamaması nedeniyle sıkıntılı oldukları belirtildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları