CSKA Moskova mesaisindeyiz

Beşiktaşımız, Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaşımız, Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saatini salonda çalışarak geçiren siyah beyazlılar daha sonra sahaya çıkarak kondisyon ve taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Siyah beyazlı futbolcular üç takım halinde yapılan değişmeli taktik maç sonrasında tam sahadaki çift kale taktik maçla günü tamamladı. Çalışmaya tedavilerine devam edilen Rüştü, Ferrari ve Nobre katılmazken, Delgado takımdan ayrı olarak kendi programında çalıştı.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın yapacağı basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları