Chelsea havası!

Siyah - Beyazlılar, Valencia önünde tur için kendilerine avantaj sağlayacak skoru yakalamak için kenetlendi. Başkan Serdar Bilgili, turdan emin olduğunu vurgularken, İkinci Başkan Hüsnü Güreli ve Transfer Komitesi Başkanı Muzaffer Nasıroğlu da güçlü İspanyol ekibini eleyeceklerini ileri sürdüler. Güreli, "En küçük bir endişemiz yok" diye konuştu. Şeref Nasıroğlu ise, "Biz Chelsea gibi bir devi sahasında yendik. Finale yükselip, kupayı kaldırmak istiyoruz. Bu hayal değil" ifadelerini kullandı.

Menajer Sinan Engin de, galibiyet için İspanya'ya geldiklerini söyledi. Engin, "Dünyada yenilmeyecek takım yok. İyi hazırlandık. Chelsea maçı öncesi de favori olarak rakibimiz gösteriliyordu. Biz net galibiyet aldık. Niye tekrar etmeyelim" açıklamasını yaptı. Kaptan Tayfur "Kazanmak istiyoruz, başaracağımıza inanıyoruz" derken, İbrahim Üzülmez, "Valencia, İspanya'da şampiyonluğa oynuyor. Kasetlerini izledik. İyi bir kadroları var. Ama fark etmez. Teslim olmaya değil, savaşmaya geldik" diye konuştu.

Teknik Direktör Lucescu düzenlediği basın toplantısında Valencia ile en zor maçlarından birini oynayacaklarını belirterek turu geçen tarafın finale kadar gidebileceğini kaydetti. Rumen hoca, "Haksız olarak UEFA Kupası'na geldik. Şimdi daha yukarılarda olmalıydık. Chelsea ile İstanbul'da oynamamız gerekirdi, ama olmadı. İyi futbolculardan kurulu bir ekibim var. Valencia da öyle. Bu yüzden maç dengeli geçecek" yorumunu yaptı. Basın toplantısına katılan Cordoba ise "Kazanmaya geldik" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları