Chelsea bombayı resmen patlattı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Radamel Falcao'nun transferini resmen açıkladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda golcü transferini gerçekleştirdi.

Londra ekibi, geçen sezon Manchester United'da kiralık olarak oynayan Radamel Falcao'nun tranmsferini resmen açıkladı. Chelsea Kulübü'nün açıklamasında 29 yaşındaki yıldız ismin, sezon sonuna kadar kiralandığı duyuruldu.

Chelsea, Falcao karşısında 20 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu Mario Pasalic'i Monaco'ya kiralık olarak gönderdiğini açıkladı. Geçen sezon Elche'de kiralık olarak forma giyen Pasalic'in adı Beşiktaş ile de anılmıştı.

Geçen sezon Manchester United'da forma giyen Falcao, 29 maçın 17'sine 11'de başlarken, sadece 4 gol atabildi. Bir dönem performansı nedeniyle Louis van Gaal tarafından Manchester United'ın rezerv takımına gönderilen Falcao, beklentileri karşılayamayınca, satış opsiyonu kullanılmadı.

FALCAO: "SABIRSIZLANIYORUM"

Jose Mourinho'nun ısrarla istediği Falcao, Chelsea'ya transferinin açıklanmasının ardından oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Falcao, "Chelsea'ye katıldığım için çok mutluyum. İdmanlara başlamak için sabırsızlanıyorum. Lig şampiyonluğunu korumak ve Avrupa'da başarılı olmak için takıma katkı sağlayacağım" dedi.

ATLETİCO MADRİDLİLER, CHELSEA'DE TOPLANDI

Chelsea'de yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan Falcao, İngiliz ekibinde Atletico Madrid'den takım arkadaşları Thibaut Courtois, Filipe Luis ve Diego Costa'nın yanı sıra Kolombiya Milli Takımı'dan arkadaşı Juan Cuadrado ile bir arada oynayacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları