Çek bir Adana! Şampiyon Beşiktaş İnönü'de Adanaspor'u ağırlıyor...

En yakın takipçisi Trabzonspor’un 6 puan önünde Süper Lig’in zirvesinde keyif çatan Kara Kartallar, bugün kağıt üzerinde kolay, ama gerçekte çok zorlu bir maça çıkıyor. Rakip, lig sonuncusu Adanaspor... Ev sahibi Beşiktaş’ta da hedef mutlak galibiyet... Sırasıyla Adanaspor, Akçaabat Sebatspor ve Çaykur Rizespor engellerini kayıpsız geçerek ilk devreyi 9 puanla kapatmanın hesaplarını yapan Siyah - Beyazlılar, bugünkü mücadeleye büyük önem veriyor. Lucescu, salı günü oynanacak Chelsea sınavı öncesinde bir iş kazası yaşamak istemiyor. Futbolcular da İnönü’de taraftarlarını üç puanla selamlayıp Almanya’ya uçmayı hedefliyor.

Merkez Hakem Kurulu’nun Beşiktaş-Adanaspor maçında görevlendirdiği Ünsal Çimen, 2002-2003 sezonunun ikinci haftasındaki Kocaelispor karşılaşmasından bu yana ilk kez Kara Kartallar’ın bir mücadelesinde düdük çalacak. Siyah-Beyazlılar, son üç sezonda Çimen ile çıktığı 4 maçın 3’ünü kazanırken sadece Gençlerbirliği deplasmanından beraberlikle dönmüş, bu süreçte hiç yenilgi almamıştı.

Siyah-Beyazlılar, Adanaspor maçının hazırlıklarını dün akşamüstü saatlerinde yaptığı idmanla tamamladı ve futbolcular antrenmanın ardından tesislerde kampa alındı. Teknik direktör Mircea Lucescu, son idmanda Adana’ya karşı uygulayacakları taktik üzerinde dururken; antrenman, önceki gün olduğu gibi yine basın mensupları ve taraftarlara kapatıldı. Bu gece maç sonrası serbest bırakılacak olan Kara Kartallar, cumartesi günü hiç ara vermeden Chelsea karşılaşması hazırlıklarına başlayacak. Pazar günü ise Almanya’ya uçulacak.

Beşiktaş: Ramazan Ronaldo A.Yıldırım Emre Gıuntı Tayfur Okan İbrahim Pancu Tümer İlhan
Adanaspor: Murat Hayati Timur Güngör M.Özatak Ergin İlker Ercan Lalık K.Volkan Necati
Stat: İnönü
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Bilet Fiyatları: 10, 12.5, 28, 39, 45, 55, 72 ve 88 Milyon TL

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları