Camiaya armağan olsun

Beşiktaş Kulübü'nün voleybol, hentbol, kürek ve boks şubelerinden sorumlu yöneticisi Bülent Deriş, takımın kazandığı şampiyonluk kupasını camiaya armağan ettiklerini söyledi.

Hentbolda Erkekler Süper Ligi play-off final serisinde İzmir Büyükşehir Belediyespor'u yenerek seride durumu 3-1 yapan ve şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta, büyük sevinç yaşanıyor. Deriş, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, oyuncuları sezon boyunca gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayarak, ''Oyuncularımız ve teknik kadromuz bu kupayı sonuna kadar hak etti. Beşiktaş armasının olduğu her yerde başarının nasıl geleceğini bize gösterdiler. Başkanımız Yıldırım Demirören'in büyük desteğiyle önümüzdeki yıllarda bu başarılar katlanarak devam edecek ve Avrupa Kupası'nı da müzemize getireceğiz'' dedi. Hentbol takımı genel menajeri Bilal Eyüboğlu ise alışık oldukları şeyleri yapmaya devam ettiklerini ifade ederek, bu kupanın 5 yıl içinde kazandıkları üçüncü şampiyonluk kupası olduğunu ve emeği geçen herkesi kutladığını söyledi.

Antrenör Müfit Arın ise bütün bir yılın yorgunluğunu şampiyonluğa ulaşarak attıklarını vurgulayarak, ''Bu sene çok çalıştık. Emeğimizin karşılığını da bu kupayla almış olduk. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun'' dedi.

Takım kaptanı Utku Ergüder de kazandıkları kupanın sezon içinde geçen tüm olumsuzlukları unutturduğunu dile getirdi.

Utku, kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, ''Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen başkanımız Yıldırım Demirören'in, yöneticimiz Bülent Deriş'in, genel menajerimiz Bilal Eyüboğlu'nun destekleri sayesinde şampiyonluğa uzandık. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Şampiyonluğu bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve camiamıza hediye ediyoruz'' diye konuştu.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları