"Camianın zekasıyla alay ediyor"

Beşiktaş Kulübünün yarın yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, rakibi Ahmet Nur Çebi'nin siyah-beyazlı camianın zekasıyla alay ettiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübünün yarın yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, rakibi Ahmet Nur Çebi'nin siyah-beyazlı camianın zekasıyla alay ettiğini söyledi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Adalı, Çebi'nin kendisini bir zihniyetin devamı olarak göstermeye çalışmasından rahatsızlık duyduğunu kaydederek, "Bir zihniyet lafıdır gidiyor. Ben kimsenin devamı falan değilim. Bunu söylemesi bile çok ayıp. Bu zihniyetin bir senesinde ben varsam 6,5 senesinde Sayın Çebi var. Mağdur edebiyatı yapmayacak. 1-1,5 seneyle herhangi bir zihniyetin devamı olunmaz. Madem böyle bir zihniyet vardı ama 7 senedir de o masada oturmuş. Madem memnun değildi o masada niye oturdu? Eğer böyle bir zihniyet varsa ve sen de bundan memnun değilsen 6,5 sene oturmasaydın o masada. Sayın Çebi bu camianın zekasıyla alay ediyor." şeklinde konuştu.

Çebi'nin siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'nın kabrini ziyaretini eleştiren Adalı, "Rahmetli Süleyman Seba'nın mezarına biz her zaman gidiyoruz. Seçim var diye gidip fotoğraf çektirip bundan faydalanmak gibi bir düşüncemiz yok. Her zaman o mezarı ziyaret eden bir ekibiz. Bunu da yanlış buluyorum. Ziyaretleri yaparsınız ama kabrin başında fotoğraf çektirip servis yapmazsınız." ifadelerini kullandı.






- "Transferde Fikret Orman'dan daha cimriyim"

Dernek parası harcamakta cimri olduğunu belirten Adalı, "Transferde Fikret Orman'dan daha cimriyim. Kendi paramı çok dikkatli harcayan biri değilim ama Türkiye Jokey Kulübünde olsun Beşiktaş'ta olsun ne fuzuli yere çayını içiririm ne de çayını içerim." diye konuştu.

Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini aktaran Adalı, "Önceliklerimizden biri yeni gayrimenkuller kazandırmak. Yeni idman merkezi için arazi bulmak, yeni bir yer daha kazandırmak. Sadece İstanbul'da olması şart değil Türkiye'nin her yerinde olabilir. Beşiktaş'a gelir getirsin yeter." değerlendirmesinde bulundu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları