Bu hasreti bitirmekboynunuzun borcu olduLigde deplasmanlarda 117 gündür yüzü gülmeyen Kara Kartal, yine kazanamadıKonyaspor 2-1 Beşiktaş

Turkcell Super Lig'in ikinci yarısına iyi başlayan Beşiktaş, deplasmanda hakeminde yardımıyla Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Teknik oyunculardan kurulu olan takımızda çok şey beklediğimiz Ricardinho ve Delgado gibi oyuncuların etkisiz futbolu taraftarları çıldırttı. Kara Kartal, kalecinin önüne geçerek görüş açısını kapatan İbrahim Üzülmez'in büyük hatasıyla 15. dakikada Erman Özgür'ün ayağından basit bir gol yiyerek  1-0 mağlup duruma düştü. 

Beşiktaş'ın yakasını talihsizlikler yine bir türlü bırakmadı. 28. dakikada defansın bel kemiği Gökhan Zan sakatlanarak yerini Ali Tandoğan'a bıraktı. 

Kara Kartal beraberlik golü için devrenin sonuna kadar beklemek zorunda kaldı. İlk yarının uzatma dakikalarında kullanılan serbest atışta ceza sahası içerisinde Nobre topu ağlarla buluşturdu.

İlk yarıda başka gol olmayınca taraflar soyunma odasına 1-1 berabere gitti.

İkinci yarının başlamasıyla beraber gol için yüklenen Beşiktaş'ı Konyasporlu oyuncular sert faullerle durdurmalarına rağmen hakeminde yardımıyla ucuz kurtuldu. Bu dakikada sahneye bir kez daha çıkan hakem Tolga Özkalfa, 57. dakikada Tayfun'un ofsayt golünde santraya koştu. Beşiktaşlı oyuncuların ofsayt diye duraklamasından yararlanan Tayfun takımını 2-1 öne geçirdi. Oyuncularımızın itirazları sonucu değiştirmedi. Kalan dakikalarda Burak ve Gökhan Güleç'i oyuna alan Tigana elindeki tüm kozları kullandı.

Beşiktaşlı oyuncuların sahada bekleneni verememesi yorumcular tarafından sahanın ağırlığına yorulurken, taraftarlar Beşiktaşlı oyunculardan deplasmanda 117 gündür kazanamama hasretini önümüzdeki hafta Trabzonspor maçında bitirmesini istiyorlar. Bu sonuçla beraber ligde en son 11 Kasım 2006'da Sivasspor'a yenilen Beşiktaş, çok önemli bir karşılaşmada 3 puanı yitirdi. Beşiktaş'tan Baki Mercimek, Koray, Ricardinho, Konyaspor'dan da Ömer, Neca ve Erman sarı kart gördüler.


MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
4. dakikada sağ kanattan Ricardinho'nun kullandığı köşe atışında ceza sahasında iyi yükselen İbrahim Toraman'ın kafa vuruşunda kaleci Özden, son anda topu kornere çeldi. 15. dakikada sağ kanattan Neca'nın kullandığı köşe atışında ön direkte Erman Özgür'ün kafa vuruşunda İbrahim Üzülmez'in topuğuna da çarpan top, ağlarla buluştu. 1-0
26. dakikada Beşiktaş'ta sakatlanan Gökhan Zan, oyuna devam edemeyerek, yerini Ali Tandoğan'a bıraktı.
45. dakikada sol kanattan Ricardinho'nun kullandığı serbest atışta arka direkte topla buluşan Delgado, meşin yuvarlağa sert vurdu. Kaleci Özden'den seken topu kale önünde Nobre, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. 1-1

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
57. dakikada Erman Özgür'ün ara pasında topu kontrol eden Tayfun, kaleci Runje ile karşı karşıya kaldı. Runje'yi çalımlayan Tayfun, topu boş kaleye gönderdi. 2-1
67. dakikada sağ kanattan Neca'nın ortasında kafalardan seken topa arka direkte Erkan gelişine vurdu. Top, yan ağlarda kaldı.
85. dakikada sol kanattan Beşiktaş ceza sahasına giren Eder'in şutunda top, yan ağlarda kaldı.
90+4'te Beşiktaş'ın kullandığı köşe atışında Runje'nin kaleyi terketmesinin ardından defansın karşıladığı topla Neca hareketlendi. Neca topa vurmakta geç kalınca, araya giren Ali Tandoğan topu taca attı.

STAT: Konya Atatürk
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Serkan Akarca, Muhittin Gürses 
KONYASPOR: Özden, Erkan, Ömer, El Saka, Da Silva, Mustafa Er, Sedat  (Volkan dk. 90+2 ?), Erman Ergin, Neca, Erman Özgür  (Muhammed Abdullah dk. 90 ?), Tayfun  (Eder dk. 80)
YEDEKLER: Oğuzhan, Koray İçten, Cedric Sabin, Ozan
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
BEŞİKTAŞ: Runje, İbrahim Toraman, Gökhan Zan  (Ali Tandoğan dk. 27), Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado  (Gökhan Güleç dk. 77), Koray Avcı, Serdar  (Burak dk. 62), Ricardinho, Bobo, Nobre 
YEDEKLER: Murat, Mehmet, Mustafa Doğan, İbrahim Akın
TEKNİK DİREKTÖR: Jean Tigana
GOLLER: Erman Özgür (dk. 15), Nobre (dk. 45), Tayfun (dk. 57)
SARI KARTLAR: Ömer, Erman Özgür, Neca (Konyaspor), Koray Avcı, Baki, Ricardinho (Beşiktaş)

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları