Eksikler can sıkıyor
İstatistikler, Beşiktaş’ı şanslı gösterse de Kartal’ı, Ankara’da zorlu bir 90 dakika bekliyor... Sakatlığı bulunan Serdar Kurtuluş, Cisse ve İbrahim Kaş’ın yokluğunda Siyah-Beyazlılar kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Ali Tandoğan’ı defansta, Toraman’ı da orta alanda görevlendireceği bildirildi. Bu arada Gordon Schildenfeld de kafileyle Ankara’ya götürüldü.
GENÇLERBİRLİĞİ
Recep
Erhan
El Saka
Traore
Hakan
Burhan
Mehmet Nas
Kerem
Mehmet Çakır
Okan
Isaac
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
Gökhan
Baki
İ.Üzülmez
Serdar Özkan
İ.Toraman
Tello
Delgado
Holosko
Nobre
STAT: 19 MAYIS
YAYIN: LİG TV
Saat: 20.00
HAKEMLER:Yunus Yıldırım
Hazırlıklar tamamlandı
Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Siyah-Beyazlı futbolcular, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmana 5’e 2 pas ve şut çalışması ile başladı. Daha sonra çeşitli taktiksel varyasyonlar üzerinde duran başarılı çalıştırıcının, Başkent’teki zorlu karşılaşmanın kadrosunu denediği bildirildi.
Yıldırım’la Kartal gülüyor
Liderin zorlu Başkent deplasmanında, Yunus Yıldırım düdük çalacak. Siyah-Beyazlılar bu sezon Yıldırım yönetiminde çıktıkları 3 karşılaşmada 9 puan topladı. Kara Kartallar, Denizli, Bursa ve Ankaraspor’u devirmişti. Gençlerbirliği ise Yıldırım’ın yönetimindeki maçlarda Fenerbahçe’ye 2-1 yenilirken, Konyaspor’u 6-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi bildi.