Beşiktaş'tan Olympiakos'a teklif!

Yunan basını, Beşiktaşımızın Olympiakos'ta oynayan Jimmy Durmaz için cazip bir teklif yaptığını iddia etti.

Transferde hala aktif durumda olan Beşiktaşımızın, Olympiakos'un Türk asıllı İsveçli oyuncusu Jimmy Durmaz ile ilgilendiği iddia edildi.

Yunan basınında yer alan haberlere göre; takımımızın, Olympiakos ile görüşmeleri gerçekleştirdiği ve cazip bir teklif ile kapıyı çaldığı kaydedildi. Olympiakos'un da Beşiktaşımızın bir miktar daha teklif yükseltmesi durumunda kabul edeceği, çünkü Jimmy Durmaz'ın aldığı ücrete karşılık olarak beklentileri karşılayamadığının altı çizildi.

Olympiakos'un yeni teknik direktörü Marco Silva'nın da Jimmy Durmaz'ın şu ana kadar gösterdiği performansı yeterli bulmadığı ve Beşiktaşımız'dan gelen teklife onay verdiği belirtildi.

JIMMY'NİN ÇEKİNCELERİ VAR

Öte yandan, Jimmy Durmaz'ın ise ekibimizden gelen teklife biraz mesafeli yaklaştığı, çünkü Gökhan Töre ve Ricardo Quaresma gibi isimlerin arkasında yedek beklemekten çekindiği yazıldı.

26 yaşındaki Jimmy Durmaz, Olympiakos formasıyla Yunanistan Süper Ligi'nde çıktığı 19 maçta 2 gol 3 asistle oynadı. Gençlerbirliği formasıyla çıktığı 61 Spor Toto Süper Lig maçında ise 11 gol atıp 6 asist yaptı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları