Beşiktaş'tan erteleme talebi ve transfer açıklaması

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, ertelenen maçlar ve transfer gündemiyle ilgili konuştu.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

BEŞİKTAŞ, 3-18 ŞUBAT TARİHLERİNDE OYNAMAK İSTİYOR

Metin Albayrak, NTV Spor'a yaptığı açıklamada Şenol Güneş ile erteleme maçları hakkında görüştüklerini belirterek, "3 Şubat - 18 Şubat tarihlerinde ertelenen maçlarımızı oynamak istiyoruz. Ancak bunun kararını Türkiye Futbol Federasyonu verecek" dedi.

"BUGÜN DE TRABZON'DA KALABİLİRİZ"

Trabzon'da bir gün daha kalabileceklerini belirten Albayrak, "Bugün de Trabzon'da kalabiliriz. Kalma durumumuz, gitme ihtimalimizden daha fazla. THY, Trabzon'daki pistin kaygan olmasından dolayı risk almıyor. Şenol Hoca vallahi takımı bırakmıyor, burada idman yaptırıyor. Dönüşümüz Salı gününe kalabilir" ifadelerini kullandı.

"İKİ MAÇ OYNADIĞIMIZDA YİNE LİDER OLACAĞIZ"

Fenerbahçe'den 5 puan geriye düşmelerinin dezavantaj olup olmayacağı hakkındaki soruyu yanıtlayan siyah-beyazlı yönetici, "İki maç oynamadık. İki maçı oynadığımızda yine lider olacağız. Bunu dert etmiyoruz" açıklamasını yaptı.

BEŞİKTAŞ'YAN TFF'YE STAT ÇAĞRISI

TFF'ye statlarla ilgili çağrıda da bulunan Albayrak, "Sadece şunu söylemek istiyorum, artık bundan sonra stat koşulları ile ilgili TFF'de olmazsa olmazları istemek zorunda. Bunlar ne olabilir, mesela ısıtma. Bu kadar paralar harcanıyorken, stat kriterleri de üst düzey olmalı" şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı yönetici ayrıca Boyko, Alexis, Aras ertelenen maçlarda oynayamayacağını açıkladı.

NET TRANSFER AÇIKLAMASI! SERDAR AZİZ YATTI...

Öte yandan Beşiktaşlı yönetici "Transferi kapattık. Kimseyi almayacağız" derken, "Buna Serdar Aziz de dahil mi?" sorusuna "Hepsi için bu geçerli kimi düşünüyorsanız" diyerek yanıt verdi.

"ERSAN GÜLÜM DE GİTMİYOR"

Ersan Adem Gülüm'ün Çin ihtimalinin de kalmadığını belirten Albayrak, "Sezon sonuna kadar beraberiz. Kendisi de gitmek istemiyor" diyerek taraftarlarına bilgi verdi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları