Beşiktaş'ta 25 Şubat alarmı!

Beşiktaş, ertelenen maçlarını Fenerbahçe derbisi öncesinde oynamak istemiyor.

Beşiktaş'ımız, Süper Lig’in ikinci yarısında nereye gitse oraya kar yağdırıyor!

Siyah-beyazlı ekibimiz 18. haftada Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Mersin İdmanyurdu ile, önceki gün de Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor’la yoğun kar yağışı nedeniyle maçlarını oynayamadı.

İlk yarıyı 41 puanla Fenerbahçe’nin 1 puan önünde lider bitiren Kartal, şu anda 2 maç eksiğiyle ezeli rakibinin 5 puan gerisinde. Beşiktaş şimdi erteleme maçlarını ne zaman oynayacağını düşünüyor. Maçlarını fikstür nasılsa, yani önce Mersin İdmanyurdu, sonra Trabzonspor’la olmak üzere oynamak isteyen siyah-beyazlılar, gözüne 3 Şubat ve 18 Şubat tarihlerini kestirdi.

7 gün boşluk var

Kartal'ın burada bir şartı var o da herhangi bir erteleme maçını 29 Şubat’ta oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi oynamamak. Esasında Fenerbahçe ve G.Saray’ın Avrupa Ligi maçına çıkacağı 25 Şubat’ta Beşiktaş da bir erteleme maçını oynayabilir ancak siyah-beyazlılar buna yanaşmıyor. Kartal, Fenerbahçe maçı öncesi hafta içini maçsız geçmek istiyor.

22 Şubat Pazartesi günü G.Birliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş, 29 Şubat’taki Fenerbahçe mücadelesine kadar aradaki 7 günü boş geçmeyi planlıyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları