Bursaspor deplasmanında 2 puan bırakan Beşiktaş'ımız, yoğun bir fikstür içine girmeye hazırlanıyor.
Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaşımızı Şubat ve Mart ayının başında zorlu bir fikstür bekliyor.
Beşiktaş için 6 Şubat tarihinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Gençlerbirliği ile başlayacak yoğun dönem, 14 Mart'ta Şampiyonlar Ligi rövanşındaki Bayern Münih maçına kadar devam edecek.
Beşiktaş 37 günlük bu süreçte 9 maça çıkacak. Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda tur atlarsa yoğun fikstür içinde kupada Fenerbahçe'nin de Giresunspor'e elemesi halinde ezeli rakibi ile iki kez karşılaşmış olacak.
İşte Beşiktaş'ın 37 günlük yoğun fisktürü
6 Şubat, Gençlerbirliği - Beşiktaş 10 Şubat, Beşiktaş - Karabükspor 16 Şubat, Konyaspor - Beşiktaş 20 Şubat, Bayern Münih - Beşiktaş 25 Şubat, Beşiktaş - Fenerbahçe 27/28 Şubat ya da 1 Mart, Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı (Giresunspor-Fenerbahçe maçını tur atlayanı) 4 Mart, Trabzonspor - Beşiktaş 11 Mart, Beşiktaş - Gençlerbirliği 14 Mart, Beşiktaş - Bayern Münih