Beşiktaşımızda iki imza birden!

Beşiktaş yönetimimiz Tolgay ve Atiba’nın sözleşmelerini yenilemek için harekete geçti. Kontratları sezon sonu tamamlanacak 2 oyuncu ile de devre arasında yeni sözleşme imzalanması planlanıyor.

Beşiktaş'ımız, Tolgay Arslan ve Atiba Hutchinson ile yeni sözleşme imzalamak için somut adımları atmaya hazırlanıyor. Yönetim 2 futbolcu ile de görüşerek, devre arası transfer döneminde imzaları attırmak istiyor.

Tolgay ile 4 yıllık anlaşma yapmayı planlayan siyah beyazlı yönetimimiz, Atiba’ya ise 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme teklif edecek. 34 yaşındaki Kanadalı futbolcunun gelecek sezon forma giyeceği maç sayısına ve göstereceği performansa göre 2019-2020 sezonunu içeren opsiyonu ile ilgili karar verilecek.
 
Futbol komitesi sezon başında görüştüğü Tolgay ile sözlü anlaşmaya varmasına rağmen, imzalar atılmamıştı.
 
Kariyerlerine Beşiktaşımızda devam etmek isteyen Tolgay’ın yönetim kurulumuz ile yapacağı görüşmenin ardından, devre arası transfer döneminde yeni sözleşmelerin yapılması bekleniyor. Tolgay'ın imzalayacağı 4 yıllık kontrat 2022 yılı Mayıs ayında tamamlanacak.
 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları