Beşiktaş'ımız İBB'ye takıldı

Beşiktaş'ımız BJK Akatlar Arena'da oynanan İstanbul Bş. Bld. mücadelesinden 3-1 mağlup ayrıldı.

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 21. haftasında İstanbul Bş. Bld.'ye 3-1 mağlup oldu.

BJK Akatlar Arena'da oynanan karşılaşmaya tempolu başlayan ekip İstanbul Bş. Bld. oldu. Rakibimiz maçın başında bulduğu seri sayılarla öne geçti. İstanbul Bş. Bld. ilk setteki ilk teknik molaya 8-6 üstünlükle gitti. Teknik mola sonrasında da oyunun kontrol eden taraf İstanbul Bş. Bld. oldu. Ekibimizin setin sonunda geri dönme çabaları sonuç vermedi. Rakibimiz ilk seti 25-20 aldı.(1-0)

Rakibimiz 2. sete de iyi giren taraf oldu. İstanbul Bş Bld. setin başında oyundaki üstünlüğü ele aldı. Siyah-beyazlılarımız ilk teknik mola sonrasında seri sayılar buldu ve oyunu dengeledi. 2. teknik mola sonrasında başa baş bir mücadele vardı. Rakibimiz setin sonunda temposunu artırdı ve hata yapmadı. İstanbul Bş. Bld. 2. seti de 25-23 aldı.(0-2)

Siyah-beyazlılarımız 3. sete daha organize başladı. Ekibimiz setin başında seri sayılar buldu ve ilk teknik molaya 8-4 üstünlükle girdi. Teknik mola sonrasında da ritmini kaybetmeyen siyah-beyazlılarımız oyunu önde götürmeye devam etti. İstanbul Bş. Bld. setin son bölümünde geri dönmek için bir atak yaptı ama ekibimiz bu dönüşe izin vermedi. Siyah-beyazlılarımız 3. seti 25-18 kazandı.(1-2)

İstabul Bş. Bld. 4. sete yüksek bir tempoda başladı ve setin başında oyuna ağırlığını koydu. Rakibimiz ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Teknik mola sonrasında ritmini koruyan İstanbul Bş. Bld. oyunu önde götürmeye devam etti. Setin sonunda oyun kontrolünü devam ettiren rakibimiz seti 25-19 aldı ve maçı da 3-1 kazandı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları