Beşiktaş'a makine gibi forvet hattı!

Burak Yılmaz'ın takıma gelmesiyle gol yollarındaki sıkıntıyı büyük ölçüde çözen siyah-beyazlılar, Everton'a satılan Cenk Tosun'u kiralayarak yeni sezonda karşı konulamaz bir forvet hattı planlıyor..

Beşiktaş'ta gündem bir hayli yoğun.. Bir yandan yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren, diğer yandan başkanlık seçimi nedeni ile hareketli günler geçiren yönetim; bir yandan da yeni sezon transfer çalışmaları için çalışıyor..

Başkan Orman, yeni teknik direktör görüşmelerine önümüzdeki hafta başlayacaklarını resmen açıklarken, Orman'ın gönlündeki forvet hattının ise Burak Yılmaz - Cenk Tosun ikilisinden oluştuğu öğrenildi..

Cenk Tosun'un Everton'a gitmesinin ardından gol yollarında sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, o bölgede birçok farklı isim görev yapmasına rağmen istediği sonuçları elde edememişti. Ve yönetim bu sorunu devre arasında çözmeyi başardı..

EVERTON'LA TEMASLAR SÜRÜYOR

Burak Yılmaz'ı transfer eden siyah-beyazlılar, gol bölgesinde sıkıntı yaşamamaya başladı. Deneyimli oyuncu, 6 golle takımının ikinci yarıdaki en golcü ismi olarak öne çıktı. Ancak bu da Başkan Orman'ın hayalindeki kadro için yeterli olmadı. Fikret Orman'ın, şimdi de Cenk Tosun'da... Beşiktaş her ne kadar Burak Yılmaz'ı alsa ve kral gollerini sıralasa da Orman, eski golcüsünü yeniden kiralamanın hesaplarını yapıyor.. Ön tarafta Burak ve Cenk'le beraber karşı konulamaz bir forvet hattına sahip olacaklarını düşünen Orman, Everton'la teması hiç koparmıyor..İngiliz ekibi ile sürekli olarak "Cenk'i kiralamayı düşünürseniz biz hazırız" mesajı gönderiyor..

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları