Beşiktaşımız'ın yeni transferi Mehmet Aurellio Radyospor'a konuştu.
Beşiktaşımız'ın yeni transferi Mehmet Aurellio Radyospor'a konuştu. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na katılan milli futbolcu transferini değerlendirdi.
BEŞİKTAŞ İÇİN SAVAŞACAĞIM Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Aurellio, "Uzun süredir Beşiktaş'ı istiyordum. İstanbul'a tekrar dönmek güzel. Beşiktaş için savaşacağız. İyi ve yıldızlara sahip bir takımız. Başarılı olacağıma eminim. Beşiktaş için savaşacağım" dedi. SİNAN VARDAR: YORUMSUZ Aurellio'nun ardından programa katılan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar ise transfer hakkında, "Aurellio önemli bir futbolcu. Beşiktaş'a mutlaka çok faydası olacak. Beşiktaş'ın önünde yaş sorunu olacak. Yaşlı bir takım olduk. Bu takımda Necip var. Necip'in oynama şansı azalacak. Bu transferi bu yönüyle değerlendirdiğimde 'yorumsuz' diyorum" dedi.
KONTROLDEN GEÇTİ Beşiktaşımız'ın, İspanya'nın Real Betis takımından transfer ettiği milli futbolcu Mehmet Aurelio sağlık kontrolünden geçti. Siyah beyazlı takımın iki yıllık sözleşme imzaladığı 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu öğle saatlerinde menajeri Bayram Tutumlu ile birlikte Maslak Acıbadem Hastanesi'ne geldi.
Burada çeşitli testlerden geçirilen milli futbolcu, Beşiktaş'a transfer olmaktan ve Türkiye'ye dönmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.