Beşiktaş için flaş Burak Yılmaz iddiası!

Beşiktaş'ın Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak Yılmaz'ı transfer ettiği iddia edildi.

Beşiktaş'ta merakla beklenen forvet transferi tamamlandı ve Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer oldu.

TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Burak Yılmaz ile 1 opsiyonlu 2.5 yıl sözleşme imzaladı. Trabzonspor'a ise bu transfer için 950 bin euro bonservis ücreti ödenecek.

33 yaşındaki forvetin Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro kazanacağı belirtildi.

''TRABZONSPOR İLE ANLAŞMADAN ALMAYIZ''

Beşiktaş Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gün içinde TRT Spor'a verdiği röportajda ''Şenol Güneş asla bir oyuncuyla ilgili ısrar etmez, Şenol hoca mevki söyler. Transfer ekibi o mevkiyle ilgili çalışır ve hoca değerlendirir. Trabzonspor bizim kardeş camiamız, Trabzonspor ile el sıkışmadan, helalleşmeden Burak Yılmaz ile konuşmayız, bunu da açıklayalım. Burak Yılmaz feshedecek, Beşiktaş alacak deniyor. O feshetse bile biz Trabzonspor ile el sıkışmadan almayız.'' diye konuşmuştu.

"BURAK ALTERNATİFLER ARASINDA EN KALİTELİSİ"

Burak Yılmaz'ın alternatifler arasında en mantıklısı olduğunu vurgulayan idareci, ''Ara transfer dönemi riskli bir dönem. Elimizde Türkiye'yi, bizi bilen biri var, diğer tarafta da adaptasyon sorunu yaşayacak oyuncular var. Klas olarak baktığımızda hiçbiri Burak'ın üstü de değil. Maddi gerçekler var, maddi gerçeklere göre bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Elimizde 4 tane seçenek var, Burak alternatifler içinde belki de en kalitelisi. Biz Burak Yılmaz ile, Trabzonspor'un rızasını almadan görüşmeyiz.'' ifadelerini kullanmıştı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları