"Beşiktaş camiasında dost yok"

Cuma günü Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek futbolcular ve personelle vedalaşan Sinan Engin, Beşiktaş camiasında dost olmadığını belirtti ve "Bunu herkes biliyor. Ben hassas bir adamım. Daha fazla bu konuların içinde olmamak için kenara çekilmek istedim" dedi.

Siyah beyazlı kulüpten gönderilmediği ve kendisinin istifa yolunu seçtiğini özellikle vurgulayan Engin, "Teknik ekip başarısız görülmüş ki bunlar oluştu. Ben de bunun bir parçasıyım. İstifa etmemi gerektiren bir konu yoktu. Etmemem lazımdı. Ancak eleştirilerden kurtulmak için bunu yaptım" diye konuştu.

Engin, yeni teknik direktör Mustafa Denizli’ye de tam destek vererek, Beşiktaş’ın şu an emin ellerde bulunduğunu ve içinin rahat olduğunu söyledi. Bu arada Engin’in gidişine üzülen bazı siyah beyazlı futbolcuların yönetimden kendisini tekrar menajerliğe getirmesini istedikleri öğrenildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları