Maglubiyetle kapattık

Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 26. hafta erteleme maçında karşılaştığı Anadolu Efes’e 90-74 yenildi.

Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Can, Muratcan, Minard, Markota ve Vidmar beşiyle başladı.
 
İlk dakika skor üretemeyen Takımımız, karşılaşmadaki ilk sayılarını Markota’nın pota altından bulduğu basketle kazandı. Mücadelede ilk 3 dakika siyah-beyazlılarımızın 7-6 üstünlüğüyle geçildi. Markota ve Can Akın ile arka arkaya 3 sayılık basketler bulan Ekibimiz, skor üstünlüğünü yakalamasına rağmen savunmada açıklar vermeye başladı ve geriye düştü. Çeyrek sonuna doğru yakaladığı şansları kullanamayan Takımımız, bu bölümü 23-19 geride tamamladı.
 
İkinci çeyrekte ilk sayılılarımızı Markota’nın basketiyle kazandık. Kısa bir süre skor bulmakta zorlanan Takımımız, farkın açılmasını engelleyemedi ve ilk yarıda son 5 dakikaya 36-27 geride girdi.  Pota altında sıkıntılı anlara yaşayan siyah-beyazlılarımız, dış atışlarla farkın açılmasını engellemeye çalıştı. Takımımız, ilk yarının son 3 dakikasına 43-30 geride girdi. Son dakikalarda da farkı kapatma şanlarını iyi kullanamayan siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 51-38 geride girdi. 
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına Takımımız; Muratcan, Serhat, Markota, Vidmar ve Minard beşiyle çıktı.
 
Üçüncü çeyreğe Vidmar’ın smaç basketiyle başladık(51-40). Karşılıklı basketlerle devam eden çeyrekte ilk 3 dakikayı Takımımız, 57-44 geride geçti. Set kurmakta zorlanan ve atışlarda çembere takılan siyah-beyazlılarımız, Anadolu Efes’in basketlerine engel olamadı ve son bölüme 72-52 geri girdi.
 
 
Son bölüme Markota’nın 2 sayılık basketiyle başladık. Karşılıklı basketlerin kazanıldığı bu bölümde ilk 3 dakikayı Anadolu Efes, 77-60 üstünlükle geçti. Oyun düzeninden kopan ve savunmada açıklar veren siyah-beyazlılarımız, hücumda da istediği basketleri bulamadı ve mücadelenin son 2 dakikasına 86-68 geride girdi. Takımımız, karşılaşmadan 90-74 mağlup ayrıldı.
 
 
Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz, 23 sayıyla oynayan Markota olurken, Vidmar 12 sayı ve Serhat 11 sayıyla oynadılar.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları