Beklenmedik mağlubiyet

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Beşiktaş'ımız, Samsun Basket'e 70-56 mağlup oldu.

Kadın Basketbol Takımımız, ligin 7. haftasında Samsun Basket'e 70-56 yenildi.

Beşiktaş Milangaz Arena'da oynanan karşılaşmaya ekibimiz, Courtney, Ilona, Ebony, Yasemin Horasan ve Nihan beşi ile çıktı.

Karşılaşmaya Yasemin Horasan'ın basketi ile başlayan siyah-beyazlılarımız, çeyreğin ilk dakikalarında skor üretmekte zorluk çekti ve karşılaşmanın 4 dakikası geride kalırken rakibinin aradaki farkı açmasına engel olamadı (4-11). Yasemin Horasan'ın pota altından bulduğu sayılar ile farkın açılmasını engellemeye çalışan ekibimiz, İlsu ve Ilona'nın da skora katkı sağlamasıyla arayı kapattı ancak ilk çeyreği 18-16 geride tamamladı.

İkinci periyotta yaptığı etkili savunmayla Samsun Basket'in farkı açma çabalarını engelleyen ekibimiz, pota altında ve hücum ribauntlarında etkisiz kalınca rakibini geriden takip etti. Çeyreğin sonlarında Korel Engin'in bulduğu sayılarla etkili olmaya çalışan siyah-beyazlılarımız, ilk yarıyı 35-30 geride bitirdi.

3. çeyreğe hızlı başlayan siyah-beyazlılarımız, rakibinin sayı bulmasını etkili savunması ile engelledi. Ancak bulduğu fırsatları değerlendiremeyen ekibimiz, skor üstünlüğünü elde edemedi. 26. dakikada siyah-beyazlılarımız Jokic'in basketi ile aradaki farkı 1 sayıya indirdi (40-41). Çeyreğin son 2 dakikasında sayı üretmekte zorluk çeken ve Samsun Basket'in hücumlarını durdurmakta zorlanan takımımız, mücadelenin bu bölümünü 51-44 geride tamamladı.

Karşılaşmanın son bölümünde hızlı hücumlarla etkili olmak isteyen siyah-beyazlılarımız, savunmada açıklar verince oyunun kontrolünü rakibe teslim etti. Son bölümün ilk 4 dakikasında sadece 4 sayı üreten takımımız, Yasemin Horasan'ın etkili oyununu destekleyemeyince Samsun Basket mücadeleden 70-56 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmada ekibimizden en skorer isim 18 sayıyla Yasemin Horasan olurken, Ilona 11 sayı, Jokic 7 sayı ile oynadı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları