"Başka takımda oynamazdım"

Beşiktaşımızın yeni transferi Ricardo Quaresma açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşımızın yeni transferi Ricardo Quaresma açıklamalarda bulundu.

* Rakiplerinin yaptığı hiçbir hamle bizi endişelendirmiyor, bu durum bizim için ancak motivasyon kaynağı olabilir.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Ricardo Quaresma, "Türkiye'de başka bir takımda oynayamazdı, bu durum Beşiktaş taraftarına çok büyük bir saygısızlık olurdu. Bu takımda şampiyon olmak, kupalar kazanmak istiyorum. Benim için Beşiktaş dışında başka bir takımda oynamak şeklinde bir seçenek yoktu" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşımızdaki en büyük hayalini açıklayan Quaresma, "Önemli hedefim burada kupalar kazanabilmek. Burada bana çok büyük bir sevgi ve saygı var. Burada en önemli hayalim şampiyonluk kazanmak, burada kupalar kazanmadan kariyerimi sonlandırmak istemiyorum" dedi.

"HARİKA BİR TAKIM, HARİKA BİR TEKNİK ADAM"

Beşiktaşımızda şampiyonluk yaşamadan kariyerini sonlandırmak istemediğini vurgulayan Portekizli yıldız, "Burada harika bir takım ve harika bir teknik direktör var, ben de bu takımın elde edeceği başarıya katkı sağlamak için çalışıyorum. Tekrar Beşiktaş'a dönmemde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız ile bir görüşme yaptım ve geçmişte olan geçmişte kaldı, birlikte hareket ediyoruz, yeni bir sayfa açtım. Beni en çok üzen Beşiktaş'ta şampiyon olamamak. Burada çok büyük bir potansiyel var, harika bir taraftar var ve ben de burada bir şampiyonluk yaşamadan kariyerimi sonlandırmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ BENİM EVİM"

Beşiktaşımızda kendisini evinde gibi hissettiğini ifade eden Quaresma, "Dubai'deki dönemde mutlu değildim, Porto'ya dönüş benim için mutluluk vericiydi, orada da bana büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Beşiktaş'ta da çok mutluyum ve geçmişi tamamen unuttum. Şu anda buradayım ve başarıyı istiyorum, bunun için hazırım ve çalışacağım. Takıma katkı sağlama noktasında çok büyük bir isteğim ve kararlılığım var" dedi.

"ŞENOL GÜNEŞ ÇOK ÖNEMLİ BİR TEKNİK ADAM"

Şenol Güneş ve takım hakkında da konuşan Portekizli, "Şenol Güneş çok önemli, değerli bir teknik adam. Onunla burada çalışmak benim için eşsi bir deneyim olacak. Şenol Güneş, kariyerinde çok önemli başarılar elde etti ve burada ondan öğrenmeye devam edeceğim. İlk izlenimim iyi bir kadromuz var, genç bir kadromuz var, kalitesi yüksek bir kadro. Hep birlikte çok iyi bir takım oluşturacağız ve elimizden geleni yapacağız" dedi.

"7 YA DA 07, 77 FARK ETMEZ"

Forma numarası hakkında da konuşan Quaresma, "7 numarayı sevdiğimi herkes biliyor ancak burada şu anda o formayı giyen başka bir takım arkadaşım var ve ona saygı göstermem lazım. Numaranın bir önemi yok, 7 olur, 07 olur sorun değil. Benim için önemli olan başarı için kararlı olabilmek ve ben o kararlılığa sahibim" ifadelerini kullandı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları