Başakşehir'e son saniye şoku!

Kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile şampiyonluk hesapları yapan Medipol Başakşehir karşılaştı. Son 10 dakikada iki tartışmalı penaltı düdüğünün çaldığı maç 3-3 bitti.

Çaykur Rizespor - Başakşehir maçı bitti! Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kümede kalma hesapları yapan Çaykur Rizespor ile şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Yeni Şehir Rize Stadı'nda oynanan maç 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

RİZE'DE İLK YARIDA 3 GOL OLDU! 
Medipol Başakşehir, 15. dakikada Alpaslan'ın güzel golüyle 1-0 öne geçti. Çaykur Rizespor, 42. dakikada Süleyman Koç ve 60. dakikada Junior Caiçara'nın (kendi kalesine) golüyle, güçlü rakibi karşısında skoru lehine çevirmeyi başardı.

MUSTAFA PEKTEMEK GİRDİ VE GOLÜNÜ ATTI!
İlk yarısı Çaykur Rizespor'un üstünlüğüyle biten maçta 68. dakikada Marcio Mossoro'nun yerine oyuna giren Mustafa Pektemek, 71. dakikada attığı golle durumu 2-2'ye getirdi.

BÜLENT YILDIRIM'DAN PENALTI KARARI! EMRE BELÖZOĞLU ATTI!
Beraberliğin ardından hem Çaykur Rizespor hem de Medipol Başakşehir karşılıklı net fırsatlar kaçırdı. Maçta dakikalar 88'i gösterdiğinde Başakşehir'de Stefano Napoleoni, rakibinin müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi ve Çaykur Rizespor bu karara isyan etti. Yedek kulübesindeki Matic Fink karara itiraz edince kırmızı kart gördü. Penaltıyı kullanan Emre Belözoğlu, 90. dakikada topu ağlara göndererek Başakşehir'i 3-2 öne geçirdi.

MAÇ BİTTİ DERKEN BİR PENALTI KARARI DAHA! BU KEZ...
Çaykur Rizespor'da Marwane Saadane, 94. dakikada Volkan Babacan'ın müdahalesi sonucu yerde kalınca Bülent Yıldırım bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Galatasaray maçında frikikten attığı golle bir puanı getiren Özgür Çek, Başakşehir maçında 95. dakikada penaltıyı gole çevirdi durumu 3-3 yaptı. Kalan bölümde gol çıkmayınca mücadele 3-3 bitti.

BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA YARA ALDI!
Bu beraberliğin ardından Medipol Başakşehir şampiyonluk yarışında yara aldı ve 57 puana ulaştı. Maçı eksik olan Beşiktaş'ın 61 puanı bulunuyor. Çaykur Rizespor ise Gaziantepspor'un kazandığı haftada 24 puana yükseldi.

HAFTAYA RAKİPLERİ FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ
Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'ye konuk olacak. Başakşehir, Beşiktaş'ı ağırlayacak. 

EPUREANU, BEŞİKTAŞ MAÇINDA YOK!
Bu arada Medipol Başakşehir'in savunma hattındaki önemli isimlerinden Alexandru Epureanu, maçın 85. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve cezalı duruma düştüğü için Beşiktaş karşılaşmasında oynama şansını kaybetti. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları