Genç file bekçimiz Cenk Gönen Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş'ın Ali Sami Yen Stadı'ndaki Galatasaray galibiyetinde büyük pay sahibi olan ancak son dakikada yediği şanssız golle taraftarları üzen siyah beyazlı takımın genç kalecisi Cenk Gönen maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Maç içerisinde yağtığı kurtarışlarla kalesini gole kapayan ancak takımının yediği golde topu elinden kaçıran Cenk: "Yediğim gol puan almamızı engelleseydi yada mağlubiyetimize sebebiyet verseydi gerçekten çok üzülürdüm. Ancak bugün bu şanssızlığı yaşamadığım için çok mutluyum. Kaleciler biraz balık hafızalı olmak zorundadır. Çünkü bu tarz şanssızlıklar kaledilerin başına sıkça gelebiliyor. Bu pozisyonu unutmak zorundayız." dedi.
Genç futbolcu maçın ardından yaptığı açıklamada: "Bizi burada desteklemeye gelen taraftarımıza da bu galibiyeti armağan etmek istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.