"Babel'i biz çöpten aldık!"

Spor yorumcusu Sinan Engin, sözleşme pazarlıkları süren Ryan Babel için önemli açıklamalarda bulundu.

Spor yorumcusu Sinan Engin, sözleşme pazarlıkları süren Ryan Babel için flaş iddialarda bulundu.

"TOLGAY'IN KADRO DIŞI SEBEBİ..."

"Pepe ile ilgili Federasyon'a başvuru falan yok. Zaten, Pepe'nin sadece 120 bin euro alacağı varmış. Babel, Fede rasyon'a vermiş Beşiktaş'ı, yönetim onu ödemiş hemen. Tolgay da verdi TFF'ye Beşiktaş'ı ama kadro dışı sebebi bu değil. Devre arasında bir şeyler yediği için kadro dışı kaldı Tolgay. Ben Tolgay'ı seviyorum futbolcu olarak, onun için detaya girmek istemiyorum. Para cezası verirler, affederler orasını bilemem."

"BABEL SENELİK 3,5 MİLYON EURO İSTİYOR"

"Babel senelik 3,5 milyon euro istiyor. 1 milyon euro da imza parası etti mi sana 4,5! 3 senelik bir mukavele istiyor. Bunları verecek olsa yönetim zaten Talisca'yı alırdık."

"BU TERBİYESİZLİĞİ YAPAR MI BİLMEM!"


"Parası olmayan bir Galatasaray var şu an. Gomis'e zaten 3,3 milyon euro veriyorlardı adamı gönderdiler. Biz deyim yerindeyse Babel'i çöpten aldık. 200 bin euro'ya oynuyordu. Ülkemizde Kasımpaşa'da oynadı, kimse yüzüne bakmadı. İspanya'ya gitti, İspanya'dan aldık. O, bu terbiyesizliği yapar mı, bilmem. Bu, camia için bir terbiyesizlik. Git Avrupa'da oyna o zaman. Ben Galatasaray'ın da bundan faydalanacağını düşünmüyorum. Ayrıca Galatasaray'da da bu kadar para varsa, helal olsun o zaman alsın."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları