Avcı'nın kulübe sihirbazlığı

Süper Lig'de bu sezon 14 hafta geride kalırken, oyuna soktukları oyuncuları en çok gol atan 2. teknik adam Abdullah Avcı oldu. Lider konumundaki Sivasspor'un kulübeden toplam 8 gol katkısı gelirken ikinci sıradaki Beşiktaşımızın sonradan oyuna giren oyuncuları 7 gol attı

Süper Lig'de bu sezon oyuna sonradan giren futbolcuları en çok gol atan teknik adamlar Rıza Çalımbay ve Abdullah Avcı oldu. Sivasspor adına kulübeden 8 gol katkısı gelirken Beşiktaş'ımız adına yedek oyuncular 7 gol attı. Son olarak Beşiktaşımızın 3-2 kazandığı Kasımpaşa maçında kulübeden gelen Umut Nayir iki gol attı ve Lens galibiyet golünün asistini yaptı.

En iyi joker oyuncu Umut Nayir

Beşiktaş adına yedekten gelen Umut Nayir 3 gol atarken Atiba, Güven, N'Koudou, Diaby birer gol katkısı yaptı. Abdullah Avcı oyuna soktuğu oyuncuların golleri ile 5 puan kazandı. Denizlispor karşısında 0-0 devam eden mücadelede galibiyet golü yedekten gelen N'Koudou atarken Kasımpaşa maçında galibiyeti Umut Nayir-Lens ikilisi getirdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok önünde

Fenerbahçe adına bu sezon sadece Ferdi yedek kulübesinden gelip 2 gol atarken Galatasaray'da sadece Adem Büyük yedekten gelip 1 gol attı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları