Anlaşma bozuldu

Organizasyon komitesinden 50 bin dolar talep eden siyah beyazlı kulüp, bu para verilmeyince turnuvadan çekildi. Büyük bir krize neden olan olay şöyle gelişti: WOW Otelleri'nin yetkilileri, turnuva için bazı şirketlerle sponsorluk anlaşması yaptı. Ancak sponsor şirketler, turnuvayı naklen yayınlayacak TV kanalının değiştirilip, maçların tv8'den verileceğinin açıklanması üzerine anlaşmayı bozdu.

Para ödenmedi Sponsor şirketler desteklerini çekince Beşiktaş'ın alacağı 50 bin dolar da ödenmedi. Bunun üzerine siyah beyazlı yönetim, turnuvadan çekilme kararı aldı. Beşiktaş'ın bu kararında, Efes Cup'a katılan G.Saray'ın bu turnuvadan 100 bin dolar alacak olmasının yattığı öğrenildi.

Karar şoke etti Wow Otelleri Menajeri Süreyya Ertuğrul, Beşiktaş’ın gelmemesinin şoke ettiğini belirterek, "Biz onlar için Kremlin Palace Oteli’ni özel olarak hazırlamıştık" dedi. Beşiktaş'ın bu kararı, turnuvaya katılan diğer takımlar Feyenoord, Club Brugge ve Dinamo Moskova’dan da büyük tepki gördü. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları