Alexis: "Pes etmem! Savaşırım"

Beşiktaş'ın Getafe'den transfer ettiği Alexis Delgado, "Ben asla pes etmem. Savaşırım" dedi

Beşiktaşımızın yeni transferi Alexis Delgado sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Arena'da siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman ile buluştu. 

ALEXIS: "BEŞİKAŞ'IN BENİ TAKİP ETMESİ GÜZEL"

30 yaşındaki tecrübeli stoper, "Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Burada olmak beni mutlu ediyor. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi çok güzel bir şey. Şimdi şükürler olsun ki buradayız. İstanbul'a şampiyonluk için geldim. Asla pes etmem. Benim yapımda pes etmek yoktur. Formam için gözümü karartırım ve son ana kadar savaşırım" ifadelerini kullandı.

Delgado, "Bir insanın böyle karşılanması çok sevindirici ve çok hoş bir şey. Beşiktaş'ı daha önceden de biliyordum. Çok önemli oyuncuları var. Mario Gomez ve Quaresma için söylenecek bir şey yok. Çok kaliteli oyuncular. Genç isimler de takıma büyük katkı veriyor. Tecrübelerimle şampiyon olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

FİKRET ORMAN: "HER GÜN BİR MAÇ İPTAL, SIKILDIK"

Alexis Delgado'nun ardından konuşan Fikret Orman, "Biz burada çalışıyoruz, Alexis de stadı gördü ve tanıştık. Hayırlısı olsun. Her gün bir maç iptal, her gün bir maç iptal, sıkıldık. Artık bir maç oynamak istiyoruz. Olanda hayır vardır, ne zaman biz maç oynayacağız kar yağıyor. Demek ki kısmet böyle. Beşiktaş çok kuvvetli bir takım çıkıp topumuzu oynayacağız" dedi. 

"SEZON SONU İÇİN TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

Transfer sorularına da yanıt veren Orman, "Beşiktaş'ta transfer hiç bitmez. Artık bir takviye yapmayı düşünmüyoruz. Sezon sonu için çalışmalarımız devam ediyor. Artık insanlar şampiyonluğa odaklanmalı" diyerek sözlerini noktaladı. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları