Ailton: "Tigana'nın altında çalışmam!"

Alman spor dergisi Sport Bild’e konuşan Brezilyalı golcü, "Ben asla Tigana’nın altında oynamam. Bunun sistemle ilgisi yok. Sadece Tigana’nın kişiliğiyle ilgili" derken, Beşiktaş defterini kapattığını açıkladı.

Devre arasında Beşiktaş’tan Almanya’nın Hamburg takımına kiralanan ve iki hafta önce Hannover’le oynanan maçta sakatlanan Ailton Gonçalves Da Silva, "İstanbul’a asla dönmem. Tigana’nın altında çalışmam" dedi.

Brezilya’nın Mogeira’daki evinde tedavisini sürdüren 32 yaşındaki golcü futbolcu, Alman spor dergisi Sport Bild’e geleceğiyle ilgili açıklama yaparken kariyerini Almanya’da tamamlamak istediğini vurguladı.

Bir an önce iyileşip, Hamburg’la yeniden gol avına çıkmayı çok istediğini vurgulayan sambacı, Beşiktaş defterini kapattığını ifade etti. Ailton, "Yeniden sahalara çıkacağım günleri iple çekiyorum. Taraftarlar gollerimi bekliyor ve ben bu beklentilere en kısa süre içinde cevap vermek istiyorum. Burada İstanbul’a dönmeyeceğime dahil bir garanti vermek istiyorum. Ben asla Tigana’nın altında oynamam" dedi. Ve ekledi: "Bu kararım onun (Tigana) oyun sistemiyle değil, tamamen kişiliğiyle ilgilidir." Kiralık oynadığı dönemin sona ermesi ve Hamburg’un bonservisini almadığı vakit bu sorunu nasıl çözüleceğiyle ilgili soruya kaçamak yanıtlar veren Ailton şöyle konuştu:

"Bu konu üzerine fazla konuşmak istemiyorum. Ben 1-2 yıl daha Alman liginde oynamak istiyorum. Hamburg bu açıdan benim için büyük bir şans. Ben gelecek sezon Hamburg’da 29 gol atmayı hedefliyorum.

Bunun dışında menajerim Beşiktaş’la görüşmelerini sürdürüyor ve 1 milyon 750 bin Euro’luk bonservis bedelimi düşürmeye çalışıyor. Umarım her şey istediğim gibi olur."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları