Sarıyer'de Beinsport binasına silahla giren K.S., gelen polis ekipleri tarafından ikna edilerek emniyete götürüldü.
Olay, saat 12.00 sıralarında Beinsport'un Ayazağa Mahallesi'ndeki binasında meydana geldi.
Binaya gelen ve silah gösteren K.S., kanaldaki bir yorumcunun güvenlik görevlisi olan eşine hakaret ettiğini öne sürdü.
K.S., yorumcunun özür dilemesini istedi. Olay yerine gelen polisler, K.S. ile görüşerek ikna etti. K.S., yaklaşık yarım saat sonra binadan çıkarılarak emniyete götürüldü.
AÇIKLAMA YAPILDI
beIN Sports, yaşanan olayın ardından açıklama yaptı. Yapılan açıklama şu şekilde:
"Bugün Ayazağa yerleşkemizde silahlı bir şahıs tarafından gerçekleştirilen saldırı, Türk Emniyet Teşkilatı ve güvenlik ekiplerimizin, hızlı ve etkin müdahalesiyle kontrol altına alınmıştır.
Tüm çalışanlarımızın güvenliği tamamen sağlanmış olup, olayda kimse yaralanmamıştır. Durum, Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde başarıyla yönetilmiş ve saldırgan, güvenlik güçleri tarafından binadan çıkarılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız."



Mbappe'den Zidane sözleri: "Film gibi ama gerçek"

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

















