Almanya Bundesliga 2'de sezonun son bölümüne yaklaşılırken şampiyonluk mücadelesi giderek daha da çekişmeli bir hal aldı. Edin Dzeko'nun forma giydiği lider Schalke, 4 hafta kala 61 puanla zirvede yer alıyor. Schalke'yi 58 puanlı Paderborn ve 55 puanlı Elversberg izliyor.
Ara transfer döneminde Schalke'ye katılan ve çıktığı 8 maçta 9 gole doğrudan katkı sağlayan Edin Dzeko'nun geleceği ise henüz kesinleşmiş değil.
Sky Sports'ta yer alan habere göre, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan deneyimli golcünün futbolu bırakma ihtimali gündemde. Böyle bir karar çıkması durumunda, Ajax forması giyen Wout Weghorst'un Schalke'nin forvet adayları arasında olduğu belirtiliyor.
Haberde ayrıca, Weghorst'un da sözleşmesinin yaz aylarında bitecek olması nedeniyle transferin mali açıdan zor olmayabileceği ifade edildi. Hollandalı futbolcunun menajerinin birkaç hafta önce oyuncusunu Schalke'ye önerdiği, ancak Alman kulübünün o dönemde bu teklife sıcak bakmadığı da aktarıldı.
Sezona Serie A ekiplerinden Fiorentina'da başlayan Džeko, İtalyan temsilcisinde 18 maçta 2 gol kaydetmişti. Omzundaki sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan tecrübeli oyuncu, ara transferde geldiği Schalke'de ise 8 karşılaşmada 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
Daha önce Süper Lig'de kısa bir dönem Beşiktaş forması da giyen Wout Weghorst ise bu sezon Ajax'ta 29 maçta görev alıp 8 gol ve 3 asist üretti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mbappe'den Zidane sözleri: "Film gibi ama gerçek"

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

















