Sol beke yapacağı takviye için yeniden Lazio'nun Portekizli futbolcusu Nuno Tavares'e yoğunlaşan Beşiktaş'ın, bu transferde önemli bir aşama kaydettiği ileri sürüldü.
Nicolo Schira'nın haberine göre; Beşiktaş, 26 yaşındali sol beki satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla kadroya katmak için Lazio'ya yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Siyah beyazlı kulübün, İtalyan ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı belirtildi. Haberde, opsiyonun zorunlu değil, belirli şartlara bağlı olacağı vurgulandı.
Anlaşmanın sağlanması halinde Nuno Tavares ile 6 ay artı 4 yıllık sözleşme imzalanacak.
SERDAL ADALI NE DEMİŞTİ?
Siyah beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı dün düzenlediği basın toplantısında, Tavares ile ilgili bir soru üzerine "Nuno Tavares ile görüşmenin başlangıcı bir menajerle yapılmış ve sonra menajeri değişmiş. Şimdi başka menajeri var. Her an, her şey olabilir." ifadelerini kullanarak transfer için açık kapı bırakmıştı.
PERFORMANSI
Bu sezon Lazio'da 10 maça çıkan Tavares 533 dakika sahada kaldı ve 1 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!


















