Başkan görüşmeleri doğruladı
Başkanımız Fikret Orman, Tayfur Havutçu'nun ayrılığının ardından teknik direktörlük koltuğu için Zico ile de görüşüldüğünü doğruladı.
Kaynak : DHA
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Arthur Zico ile görüştüklerini doğruladı.
Yeni sezon öncesi teknik direktör Tayur Havutçu'nun istifasının ardından teknik adam arayışında olan siyah beyazlı yönetim, görüştüğü Ralf Rangnick ile anlaşmaya varamamıştı. Daha sonra Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico ile temasa geçen Beşiktaş yönetiminin, Brezilyalı teknik adamla görüştüğü kulüp başkanı Fikret Orman tarafından da doğrulandı.
Beşiktaş Milangaz'ın Galatasaray Medical Park ile oynadığı maçın ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Orman, Zico ile görüştülerini belirtirken, henüz bir anlaşma sağlanmadığını da sözlerine ekledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!
En çok yorumlanan haberler
















