Sözleşmesi donduruldu!
Beşiktaş Kulübü, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Çek futbolcusu Tomas Sivok'un sözleşmesini askıya aldı.
Kaynak : Karakartal ve AA
Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Tomas Sivok, 2 gün önce İnönü Stadı'nda yapılan antrenmanda sol dizinden sakatlanmıştı. Çek futbolcunun dün yapılan kontrolleri sonrası sol diz dış yan bağlarında kopma olduğu ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.
Yaşanan bu gelişme üzerine Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulu, bir süredir sorun yaşanan takım kadrosundaki yabancı futbolcu kontejanında yer açmak için Sivok'un sözleşmesinin askıya alınabileceğini belirtmiş ve bu konu ile ilgili Çek futbolcu ile görüşeceklerini dile getirmişlerdi.
Beşiktaş yönetiminin Sivok hakkındaki son kararı, Çek futbolcunun milli takım doktorlarının kontrolleri sonrası tedavi süresinin kesin olarak belirlenmesinin ardından vereceği ve bu konu ile ilgili Prag'dan gelecek raporun beklendiği öğrenilmişti.
Bu akşam saatlerinde Prag'a kendi milli takımının doktorlarına kontrole giden Sivok'un beklenen raporlarının geldiği ve Çek futbolcunun sözleşmesinin 31 Ocak 2011 tarihine kadar askıya alındığı açıklandı. Bu durumun ardından Siyah-beyazlı takımın kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 11'e indi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı

Fulham'da Raul Jimenez'e veda karar

İşte Jose Mourinho'nun transfer planları

Divock Origi'dan futbola veda kararı

Inter'den Galatasaray'a transfer mesajı: Nicolo Barella

Real Madrid'den Julian Alvarez sürprizi!
En çok yorumlanan haberler

















