Bu haberi yazdır
Gol yemiyoruz
Süper Lig'de geride kalan son 6 haftada kalesinde gol görmeyen Beşiktaşımız en son 9.hafta maçında Kasımpaşa'dan gol yemişti.  
Kaynak : Bugün
Gol yemiyoruz
Kasımpaşa maçının 89.dakikasında Andre Moritz'in golüne engel olamayan Beşiktaş 541 dakikadır gol yemezken toplamda kalesinde gördüğü 6 golle ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

SERİMİZ SONA ERDİ

Diyarbakırspor maçı öncesine kadar Süper Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmada 1 tanesi hükmen olmak üzere 8 galibiyet alan Beşiktaş, Diyarbakırspor ile 0-0 berabere kaldı ve 2002-03 sezonunda elde ettiği 9 maç üst üste kazanma serisini egale etme şansını kaybetti. Ayrıca Beşiktaş bu hafta Diyarbakırspor karşısında aldığı beraberlikle bu sezon üst üste en çok maç kazanan takım olma fırsatını kaçırdı. (Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe ilk 8 haftada 8 galibiyet almıştı). Süper Lig tarihinde bir sezonda üst üste en fazla maç kazanma rekoru ise Beşiktaş takımına ait. Beşiktaş 1959-60 sezonunda 10.hafta ile 22.hafta arasında üst üste 13 maçı galip bitirmişti.

İLK YARILARDA GEÇİT YOK

Diyarbakırspor karşısında maçın ilk yarısını 0-0 berabere bitiren Beşiktaş, böylece Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı 8 maçın da ilk yarısında gol yememiş oldu. (6 maçın ilk yarısını 0-0 berabere bitirdi.) Beşiktaş, bu sezon İnönü Stadı'nda oynadığı karşılaşmalarda ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği Antalyaspor maçını 2-0, Denizlispor maçını 1-0 ve Fenerbahçe maçını 3-0 kazanırken, yine ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği Gaziantepspor ve Diyarbakırspor maçında 0-0 berabere kalıp, Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı takım ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği Kasımpaşa maçını 2-1, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı Ankaragücü karşılaşmasını da 1-0 galip bitirdi.

SADECE 5 FAUL

Castrol Analizlerine göre Diyarbakırspor karşısında yalnızca 5 kez faul yapan Beşiktaş takımı, bu sezon Süper Lig'de en az faulu bu karşılaşmada yapmış oldu. Rakibi Diyarbakırspor ise maç boyunca 20 kez faul yaptı. Ayrıca Castrol Analizlerine göre toplam 21 şut atan siyah-beyazlı takım bu sezon Süper Lig'de sahasındaki Gaziantepspor ve Kayserispor maçlarında da 21 şut atmıştı. Maçta 12 korner kullanan Beşiktaş bu sezon ligde en çok korner attığı iki maçından birini oynamış oldu. Beşiktaş, Gaziantepspor maçında da 12 korner kullanmıştı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler