Bu haberi yazdır
Fernandes işi sağlama aldı
Beşiktaş'ımızda bir dönem gece hayatıyla sıkıntı yaratan ve formasından uzak kalan Manuel Fernandes bu sefer Carvalhal'dan onay aldı.  
Kaynak : Fanatik
Fernandes işi sağlama aldı
Bursa galibiyetinin ardından Carvalhal takıma bir günlük izin verirken, Manuel Fernandes takım arkadaşlarıyla gece bir organizasyon düzenledi.

Ancak geçmiş dönemden yaşadığı sıkıntıları tekrarlanmasını istemeyen Fernandes, hocasından izin istedi. Carvalhal ise, “İzin gününüzde serbestsiniz. Sormanıza gerek yok” diyerek, oyuncusuna yeşil ışık yaktı.

Fernandes’in organize ettiği eğlenceye Edu, Simao ve Alves’in katıldığı eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Futbolcuların stres attığı bu gecede ise Almeida yoktu.

Portekizliler’in tüm ısrarlarına rağmen organizasyona katılmayan Almeida hakkında da, dört futbolcu arasında bir iddia ortaya kondu: Eşi ve çocuklarının yanından ayrılmayan Almeida’yı, gece dışarı çıkmaya kim ikna ederse; ilk galibiyet primlerini
o futbolcu kapacak.         
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler