Bu haberi yazdır
Delgado'nun Guti heyecanı
Beşiktaşımızın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, Vikingur maçından sonra yaptığı açıklamada Guti ile ilgili düşüncelerini açıkladı.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Delgado'nun Guti heyecanı

Beşiktaşımızın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, Vikingur maçından sonra yaptığı açıklamada her geçen maç daha iyi olduğunu ifade ederek, "Her geçen hafta kendimi daha iyi hissediyorum. Vücudum tedavilere çok iyi tepkiler verdi. Bu maçlardan sonra önümüzdeki günlerde daha ciddi rakiplerle oynayacağız. Ben, takımın sadece golcü bir oyuncu eksikliği olduğuna inanmıyorum. Sezonun henüz başlarındayız ve bir çok eksiğimiz var. İlerleyen haftalarda bu eksikliklerimizi gidereceğiz. Guti'nin transfer olması beni de olumlu şekilde etkiler. Onunla beraber daha iyi performanslar sergileriz. O tranfser olacak diye benim oynamayacağım diye bir şey söz konusu değil" şeklinde konuştu.

Vikingur maçında ilk golümüzü atan Ekrem Dağ ise, "Herkes forma için mücadele ediyor. Ben de takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapıyorum. Sakatlığım tamamen geçti. Bundan sonra daha ciddi karşılaşmalar oynayacağız" diye konuştu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler