Bu haberi yazdır
"Şampiyonların ortaklarından biriyiz"
Kulübümüzün Genel Sekreteri Kenan Öner, "Şimdi o şampiyonluğun ortaklarından bir tanesiyiz. Sağduyulu, basiretli, temkinli yolumuza devam edeceğiz" dedi.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Şampiyonların ortaklarından biriyiz
Öner, Sivasspor-Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu ifade ederek, mutlu olduklarını söyledi.
    
Öner, "Ligin başında da söylemiştim. Ligin başında 6. haftada birçok kişi, bir çok yorumcu bizi 'ligden koptu, havlu attı' diye ilan etti, ama bizim takımımızın iyi olduğunu, inancımız olduğunu, hedefimizin yine şampiyonluk olduğunu söylemiştik. Şimdi o şampiyonluğun ortaklarından bir tanesiyiz. Sağduyulu, basiretli, temkinli yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
    
Yorgun olmalarına rağmen Sivasspor'a karşı sahada her türlü mücadeleyi verdiklerini vurgulayan Öner, ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golün olduğu pozisyonu da tekrar izleyeceklerini bildirdi.
    
Öner, "iyi yolda ve inançlı" olduklarını belirterek, istikrarlı ve sabırlı olmak gerektiğini kaydetti. "Başkanımız başta olmak üzere o tepkili günlerde bir duruş gösterdik" diyen Öner, teknik ekibe ve futbolcularına inandıklarını ve onların çok iyi olduklarını gördüklerini kaydetti.
    
Beşiktaşımızın golünü kaydeden ve geçirdiği sakatlık nedeniyle oyundan çıkan Bobo ise önümüzdeki hafta oynayıp oynayamayacağının sağlık ekibi ve hocalarıyla görüştükten sonra belli olacağını söyledi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler