''Ne kadar çok başkan adayı çıkarsa..."
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, olağan kongrede başkan adayının çok olmasının kulüp çıkarları için daha iyi olacağını söyledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, iki adayın olmasına rağmen henüz seçim için önlerinde zaman bulunduğunu ifade ederek, ''Başka aday da çıkabilir. Ne kadar çok başkan adayı çıkarsa o kadar iyidir. Beşiktaş'ın kazançları açısından iyidir. Herkesin seçim vaadi Beşiktaş'ın lehine gelişen bir olay olur. Daha çok adayın çıkmasını arzu ederdim'' diye konuştu.
Seçim sürecinin centilmence gitmesinin kendileri için esas konu olduğunu vurgulayarak, ''Şu an aday olan iki isim de beraber çalışmış kişilerdir. Şu ana kadarki süreç centilmence geçti. Zaten Divan Kurulu olarak yarışın centilmence geçmesi konusunda telkinlerimiz oldu. Onun da neticesini alıyoruz. Her iki aday da centilmenliğe uyma vaadinde bulunuyorlar. Bunu yan yana gelerek gösteriyorlar'' dedi.
Yalçın Karadeniz, zaman zaman başka kişilerin adaylığının gündeme gelmesi konusunda ise, ''13 bin üyenin seçilme şansı var. Arzuları istikametinde veya kendi iradeleri dışında bazılarının isimleri ortaya atılabiliyor. Aday gösterilenin isminin ortaya atılması aday olması için yetmiyor. Beşiktaş'ın borç ve alacakları var. Cari açıkları bulunuyor. Bunu karşılayacak güçte kendini hisseden aday oluyor'' diye konuştu.
-''2009 GENEL ANLAMDA BAŞARILI GEÇTİ''-
Kulübün Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, 2009 yılının Beşiktaş için genel anlamda başarılı geçtiğini söyledi. Yalçın Karadeniz, yaptığı 2009 yılı değerlendirmesinde, ''2009 yılında çift kupa kazanmış bir takım için hedef şampiyonluklar ise Beşiktaş onları kazandı. Ama her Beşiktaşlının, her sporseverin arzu ettiği hedefe ulaştık mı? Hayır. Ama genel anlamda başarılı geçti'' dedi.
Beşiktaş'ın hedeflerinin her zaman büyük olduğunu kaydeden Karadeniz, 2010 beklentileri konusunda ise şunları söyledi:
''Şanlı bir maziye sahip olan büyük kulüplerin hedefleri de büyük olmalıdır. Yeni yılın Beşiktaş adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Her kulüpte mali ve idari açıdan bazı zafiyetler olabilir. Büyük camialar bu sıkıntıları büyüklüklerine uygun bir şekilde çözerler. Beşiktaş'ın yeni yılda hem sportif, hem mali açıdan daha iyi olacağını umuyorum.''Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı
En çok yorumlanan haberler

















