"Kırmızı kart gösteremedi!"
Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar, aldıkları yenilginin kendileri için bir uyarı olduğunu söyledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Türkiye'ye yabancı teknik adamlar geldiğinde yanlarında mutlaka ülke futbolunu iyi bilen yabancı dil konuşan bir Türk antrenör bulunması gerektiğini ifade eden Vardar, ''Tayfur Havutçu'nun daha ilk maçta tribüne çıkması bir diyalog eksikliği olduğunu gösteriyor. Tayfur, Schuster'in birinci yardımcısı olmalı ve sahada yer almalı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un iyi incelenmediği ortada. Bu konuyu çözmeliyiz. İlk yönetim kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getireceğim'' diye konuştu.
Önlerinde zorlu Helsinki ve Karabük deplasmanları bulunduğunu hatırlatan Vardar, ''Elimizde mükemmel bir kadro var. Schuster'in artık ilk 11'ini belirlemesi gerekiyor. Bu kadroda bence 12 yaşından bu yana Beşiktaş sevgisi almış Necip'in de bulunması lazım. Hep generallerle olmaz, sahada askerlerin de bulunması iyi olur. Schuster çok iyi bir teknik adam ve sorunları kısa sürede çözecektir'' ifadelerini kullandı.
-''ZEMİN TARLA GİBİ''-
BJK İnönü Stadı'nın zemininin de oyunlarını etkilediğine değinen Vardar, ''Maalesef saha adeta bir tarla gibi. En kısa sürede bu sorunu çözmeliyiz'' dedi.
Vardar, yarın oynanacak Kasımpaşa-Bucaspor maçının da BJK İnönü Stadı'na alındığını belirterek, ''İnanılır gibi değil. Neyse ki haftaya deplasmandayız, sonra da milli maç arası var. Bu dönemde sahanın zeminini en iyi şekilde düzeltmeliyiz'' şeklinde konuştu.
-''AYDINUS ETKİ ALTINDA KALDI''-
Sinan Vardar, dünkü maçın hakemi Fırat Aydınus'un etki altında kaldığını ve rakip takıma kırmızı kart gösteremediğini öne sürdü.
Maç öncesi Beşiktaşlı taraftarların lehine tezahürat etmesinin Aydınus'u psikolojik olarak etkilediğini savunan Vardar, ''Kırmızı kart gösterseydi rakibimiz 10 kişi kalacaktı. Henüz maçın ilk yarısıydı ve sonuca etki edecek bir hata oldu, adeta oyunun kaderini değiştirdi'' dedi.
-''EKSİĞİMİZ SANTRFOR''-
Vardar, transferle ilgili bir soru üzerine, Beşiktaş'ın yüksek toplara hakim bir santrfora ihtiyacı bulunduğunu kaydetti.
Bu konuyu da yönetim kurulu toplantısında gündeme getireceğini anlatan Vardar, ''Beşiktaş'ın en büyük eksiği yüksek toplara hakim bir santrfordur'' diye konuştu.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi
En çok yorumlanan haberler


















