Bu haberi yazdır
"Golüm verilmedi"
Bir golü verilmeyen Bobo, “Bana söylenene göre o pozisyon goldü” dedi.  
Kaynak : Bugün
Ligde seri yapan, üst üste üçüncü maçından da golle ayrılan Bobo, golde ayağına aldığı darbeden dolayı maçı 43. dakikada bırakmak zorunda kaldı.

Golcünün sağ dizinde ödem oluştuğu ancak cuma günkü Diyarbakır maçında oynayabileceği belirtildi. Sakatlığının ardından bir gol attığını ancak ofsayt gerekçesiyle sayılmadığını söyleyen Bobo, “Bana söylenene göre o pozisyon goldü” dedi.

Suskun başladığı ligde ilk golünü 2-1 kazanılan 9. haftadaki Kasımpaşa maçında ağlara yollayan, 2 hafta boş geçtikten sonra Trabzon deplasmanında yeniden sahne alan Brezilyalı yıldız, üst üste 3’üncü toplamda 4’üncü golünü dün attı.

"3 MAÇI DA KAZANACAĞIZ"
Bobo zor günleri tecrübe ve oyun anlayışları ile aştıklarını belirterek, "Rakiplerimizin de puan kayıplarıyla, her maç bizim için daha önemli hale geldi. Şimdi Galatasaray'ın 1 puan önüne geçtik, Fenerbahçe ile aramızda da 1 puan fark kaldı. Önümüzdeki üç karşılaşmayı da kazanıp, devreyi lider bitirmek istiyoruz" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler