Bu haberi yazdır
YİNE AVLADI!
Bu Başakşehir İBB olarak küme düştüğünde itiraf edeyim, gerçekten çok sevinmiştim.  
Kaynak : Karakartal.com
YİNE AVLADI!

Bu Başakşehir İBB olarak küme düştüğünde itiraf edeyim, gerçekten çok sevinmiştim. Resmen belalımızdan kurtulduk diye düşünmüştüm. Haksız değilmişim. Gene başımızın belası oldular!

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a tuttuğu kadar hiçbir takıma şansı tutmamıştır herhalde... Önce İBB, şimdi de Başakşehir olarak takımıyla birlikte sürekli yolumuza taş koyuyor.

Senelerdir sürekli bizden puan çalıyor. Her şampiyonluk yürüyüşümüze mutlaka çelme takıyor. Gerçekten bıktım!

Dün yine her zamanki gibi Beşiktaş'ı oynatmadı. Liverpool'ları, Arsenal'leri, Tottenham'ları prese boğan Beşiktaş, Başakşehir'den doksan dakika boyunca pres yedi. Kendi sahamızın ortasına kadar topla çıkamadık. Sürekli baskı altında kaldık.

Ara sıra kımıldadığımız dakikalarda sadece iki tane pozisyon üretebildik. İkisinde de haftalardır formsuz olan Sosa başroldeydi. İlkinde seri çalımlarla getirdiği topta yorgunluktan dolayı son vuruşu kötü yaptı, ikincisinde ise penaltı noktasından bomboş pozisyonda topu Volkan'a nişanladı.

Bir önemli pozisyon da, Demba'nın kafasından seken topu Yalçın'ın koluyla smaçlamasıydı. Bu tuhaf hamle hakemcik Mete Kalkavan'ın dikkatini çekemedi. Buz gibi penaltı güme gitti. Bir kez daha göz göre göre hakem hatasından dolayı iki puan kaybettik.

Bunlar dışında Sivok'un kornerden gelen topa vurduğu kafa dışında pozisyonumuz yok. İlk kornerimiz 70 küsuruncu dakikada. İki santrfor, arkalarında 3 ofansif adamla oynarken bile pozisyon üretemiyoruz. Takım çok kısır oynuyor.

Bu saatten sonra hangi hesaplarla şampiyonluğa yeniden ortak olacağız bilemiyorum. Tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız ama takımda öyle bir istek, arzu göremiyorum. Demba Ba, Olcay, Sosa hep beraber formsuzlar. Gökhan bir oynuyor, bir oynamıyor. Kaleciler sakat. Defans zaten güven vermiyor.

Takım olarak silkinmemiz lazım. Sezon başındaki isteği, arzuyu ortaya çıkaracak bir kıvılcım lazım. Fakat bunu Biliç becerebilecek mi, ondan da emin olamıyorum.

Şampiyonluk için bir sene daha beklemek istemiyorum.

twitter.com/OzgunKartal

 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL