Bu haberi yazdır
Feyenoord feda der mi?
Hala gönül gezdirip duruyoruz. Yöneticilerin basına yaptığı açıklamalar akla zarar.  
Feyenoord feda der mi?

Kritik bir dönemecin kıyısındayız . Şampiyonlar Ligi ön elemesinde en geç bir hafta sonra Feyenoord'la ilk maçı oynayacağız.

Net olarak belli olan tek şey de bu herhalde. Onun dışında her şey muallakta…

Töre alındı mı, alınmadı mı? Lanzini imzayı attı mı, yoksa yattı mı? Stoper transferi stop mu, tamam mı?

Hala gönül gezdirip duruyoruz. Yöneticilerin basına yaptığı açıklamalar akla zarar. Transfer edeceğimiz futbolcuların bonservis fiyatları çok yüksekmiş. Düşsün diye bekleyip sonra transfer ediyormuşuz.

Haa, iyi çok güzel. Çok zekice.

Peki tam olarak ne kadar beklemeyi düşünüyoruz acaba? Hazır düşünürken biraz da matematiksel düşünsek nasıl olur?

Mesela kimsenin aklına Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak alacağımız, kalamazsak yakacağımız para geldi mi? Bu paranın miktarının, transferlerin bonservisinden cebimize kalacak 1-2 milyon euroların alayını tokatlayacağını hesap edebilen kimse oldu mu acaba?

Şaka gibi… Gerçekten şaka gibi… Ne kar zarar hesabı yapan var, ne prestij, imaj umursayan var, ne de başarı kovalayan var! Hayret bir olay!

Şimdi takım o kadar eksik, o kadar oturmamış durumdaki bu elemeyi geçmemizin tek yolu Feyenoord'un feda demesi!

Halbuki 1-2 milyon eurolar için sallanacağımıza, geçen sene belli seviyede oturmuş takımın eksiklerini adam gibi giderseydik, ön elemeye kadar takıma adapte etseydik, bu hayati önem taşıyan maça tam kadro çıksaydık ne kaybederdik? Hiç. Üstelik şu anda kaybettiğimiz aklımız da yerinde kalırdı.

Paşa paşa elememizi geçer, diğer rakibimizi de elersek paranın kralını cebimize koyardık.

Ama nerde? Yönetimin vizyonu resmen yüz kilometre öteden biz Şampiyonlar Ligi'ni umut etmiyoruz diye bağırıyor. Şimdiden Avrupa Ligi'ni hesaplıyorlar belli ki.

Yazık be yazık. Şu takım bırak fedayı, kaza sezonu geçirse, amatör kümeye düşse, toprak sahaya gelip sonuna kadar destekleyecek yirmi milyon taraftarı var. Tek istediği takımının canını dişine takıp her zaman en büyüğünü hedeflemesi. Siz bu küçük planlarla bu kadar insanın hayatına limon sıkıyorsunuz. İki gramlık ağız tadını bozuyorsunuz.

Niye? Transfere para harcamayalım, stada yatıralım, stad bitsin diye. Stada gelecek taraftar bitmeden o stadı bitirin be artık. Bitirin de, normal şartlara, normal futbola, normal keyiflere geri dönelim.

Gerçek Beşiktaş'a dönelim.

Yeniden eskisi gibi zaferler görelim.

twitter.com/OzgunKartal

 
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL