Karakartal Ana Sayfa
|
|
|
|
|
|
üye girişi
üye ol
Bu haberi yazdır
Üzülmez'in fedakarlığı
Sakatlanan İbrahim, tedavisi sürerken Mustafa Denizli’ye oynamak istediğini söyledi.  
23 Temmuz 2009 09:17
Kaynak : Hürriyet
Üzülmez'in fedakarlığı
Huelva'daki idmanda yapılan çift kale maçı öncesi ayak adalesinden sakatlanan İbrahim Üzülmez tedavisi sürerken teknik direktör Mustafa Denizli’ye oynamak istediğini söyledi. Tecrübeli futbolcuya izin vermeyen Denizli, “Sakatsın ama oynamak istiyorsun. Bu fedakarlığın diğer arkadaşlarına örnek olsun. Beşiktaşlı futbolcunun ne kadar fedakar ve vefakar olduğunu herkese ispat ettin” diyerek kendisini övdü.

Mustafa Denizli, daha sonra kulüp doktorlarına İbrahim Üzülmez’in dinlendirilmesi ve tedavisine hemen başlanılması konusunda talimat verdi.

Siyah beyazlı takımın ilk idmanına tedavisi süren Delgado ile 19 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Rıdvan Şimşek ve Necip Uysal katılmadı.
reklam
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Bizi Takip Edin
Karakartal google+ Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
reklam
En çok okunan haberler
reklam
En çok yorumlanan haberler